For mange er strikking en livsstil, og ikke bare en hobby. Du bruker nok flere timer på det hver eneste dag og kan ikke tenke på annet enn det kjære strikketøyet ditt hver gang du ikke sitter med det i hendene. Nedenfor gir vi deg 10 tegn på at du muligens er besatt av å strikke (akkurat som oss).


#1 Du øyner enhver mulighet til å innrede et rom til alle tingene dine.

Selv om du strikker som en gal så har garnet med å hope seg opp allikevel. Jo flere prosjekter, jo flere garnnøster og jo mer plass må du bruke – alt henger sammen.

#2 Ditt viktigste tilbehør til ferien er strikketøyet ditt.

Det er det samme om du har glemt sandaler, solkrem eller solbriller, så lenge du har med deg strikkepinner og garn går alt fint. Det hadde nok heller ikke vært en tilfeldighet hvis du endte opp med å dra på ferie til akkurat den byen der det var ullfestival.

#3 Innboksen til mailen din er stappfull av garn.

Man kan vel aldri få for mange nyheter om garn – kan man vel? Hvis du baaaaare mangler et nyhetsbrev til så kan du melde deg på Hobbii sitt nyhetsbrev her: https://hobbii.no 

#4 Venner og bekjente introduserer deg som “personen som strikker”

Du er mer eller mindre kjent som den personen i vennegjengen som alltid har med seg strikketøyet sitt. Høres det ut som deg? Ta det rolig – vi kjenner oss veldig godt igjen.

#5 Du mister søvn fordi du baaaare skal rekke å bli ferdig med et prosjekt.

Hvem trenger søvn når man kan strikke? Det er jo selvfølgelig viktigere å bli ferdig med prosjektet så du raskt kan komme i gang med et nytt ett.

#6 Du kan ikke se på TV uten å ha strikketøyet i hendene

Alle vet vel at en bra film eller serie går hånd i hånd med et bra strikkeprosjekt. Hvis ikke du du har strikketøyet i hendene så er du bare ikke i humør til å se på TV. Hvis du av en merkelig grunn ikke vet helt hva du skal velge som ditt neste prosjekt, så kan du finne massevis av inspirasjon hos Hobbii Design.

#7 Familien din vet at de ikke kan forvente seg noe annet enn hjemmestrikkede gaver fra deg

Det er vel heller egentlig ikke noe bedre enn en fin hjemmestrikket genser, er det vel? Eller et par varme, koselige sokker til de kalde vinterkveldene?

#8 Du kan ikke snike deg unna en garn-nettbutikk eller butikk uten å kjøpe noe helt nødvendig

“Jamen, det var jo på tilbud”. Garnet hoppet praktisk talt opp i armene på deg. Og så hadde du faktisk et prosjekt du tenkte på som det garnet bare passet helt perfekt til.

#9 Du har alltid med deg et garnnøste og en strikkepinne – bare i tilfelle en nødssituasjon

Man vet aldri når eller hvor det kan oppstå en strikke-nødssituasjon. Det kunne jo hende at toget på vei til eller fra jobb er forsinket – og hva skal man da ellers bruke tiden på enn sitt favoritt-strikkeprosjekt?

#10 Du kan gjenkjenne et garn eller en bestemt fargetype på lang avstand

Noen mennesker kan huske et ansikt de kun har sett én gang, men du kan altså huske både garnnøster og fargetyper etter kun ett prosjekt. De går aldri i glemmeboken.

SPAR 19%

Basix Aluminium Rundpinner - KnitPro

KnitPro Basix Aluminium Rundpinner

Fra 22 kr  Fra 27 kr

Easy Care - Mayflower

100% Merinoull 

69 kr

Zing Strømpepinnesett - KnitPro

Strømpepinnesett 

Fra 369 kr Ikke på lager