Vi simpelthen elsker det nye Rainbow Organic 8/4 bomullsgarnet. Det består av 100 % økologisk bomull som både er spunnet og farget på en miljøvennlig og bæredyktig måte. Det er selvfølgelig GOTS-sertifisert (Nr. 2017-057) og produsert med omtanke og respekt for miljøet uten bruk av kjemiske pesticider, kunstgjødsel eller lignende.

Organic kommer i 20 fantastiske farger så du kan finne akkurat den fargen som passer best til det neste prosjektet ditt.


Organic - perfekt til babyer

Garnet egner seg selvfølgelig perfekt til forskjellige hekle- og strikkeprosjekter til babyer. Vi har laget en oppskrift på et virkelig flott heklet babyteppe som vi er sikre på at alle babyer vil elske. Babyteppet er heklet i et mykt sikksakkmønster bestående av stangmasker og kantet med fastmasker. Det er heklet med heklenål 3. Teppet måler i oppskriften ca. 80 x 70 cm, men du kan selvfølgelig lage det i akkurat den størrelsen du selv foretrekker.

Oppskriften inneholder en utførlig bildeveiledning, men vi har også laget en videoveiledning så du forhåpentligvis kan komme godt i gang med å hekle teppet uten problemer.

Finn oppskrift og bildeveiledning til babyteppet herVårstemning på køkkenet

Vi elsker når heklede og strikkede hjemmelagde saker og ting kan være en del av innredningen av hjemmet og gjøre det mer personlig, og vi er spesielt begeistret for disse heklede grytelappene i single rib mønster. Mønsteret hekles vekselvis forfra og bakfra med relief stavmasker, og de blir heklet med to tråder Rainbow Organic 8/4 bomullsgarn. Det er et kjapt og deilig prosjekt som garantert pynter opp på kjøkkenet når du er ferdig.

Vi har laget både en grundig bildeveiledning og en videoveiledning til oppskriften, så du enkelt og greit kan komme i gang med å lage dine egne grytelapper i yndlingsfargene dine.

Finn oppskrift og bildeveiledning til single rib grytelapperne herOrganic vaskeklut

Sist men ikke minst har vi også laget en oppskrift på en vaskeklut. Den måler ca. 24 x 24 cm. Mønsteret er virkelig flott og gir kluten et eksklusivt utseende. Du kan velge å lage en kant på kluten i en annen farge, noe som rammer den inn på en fin måte.

Finn oppskrift og bildeveiledning til kluten her


Vi ønsker dere en fantastisk fredag og en deilig helg. Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig alltid velkommen til å skrive til oss på [email protected].


Kjærlige hilsener

Tine og Lene, HobbiiDesign