Skrevet av Madeline fra @ofbooksandhooks

En koselig vinter er deilig, men oss garnelskere vet at garn er en 365-dagers avhengighet. Vi kan bare ikke legge det fra oss, kan vi vel?

Denne sommeren, når du altså ikke desperat prøver å komme i forkant med julegavene, får du kanskje lyst til å begynne på et litt kjøligere prosjekt eller to. Også selv om det bare en en unnskyldning for å få brukt noen av de fantastiske sommerfibrene som Hobbii har å by på!

Sist sommer snakket vi om de beste fibrene å bruke i varmt vær. La oss snakke om hvilke garn du vil få lyst til å legge i kurven din MED EN GANG for å lage noen morsomme prosjekter denne sommeren. 

Hobbii Rainbow Cotton


☀️ Hvorfor er dette garnet fantastisk til sommerprosjekter?

Det kan aldri gå galt med bomull om sommeren. Det er lett, pustende, og det har bare den helt riktige sommerfølelsen. Heldigvis har Hobbii et stort utvalg av tykkelser og farger å velge mellom - perfekt til ethvert sommerprosjekt. 

Hekleprosjekter du kan prøve med Rainbow Cotton:

🧶 Estelle Vesken - hvis du ikke har prøvd flerfargehekling/tapestry crochet enda, så vil du elske det! Og dette er den perfekte anledning til å komme i gang. Perfekt til den ferien du har ventet på eller til en deilig strandtur! 

🧶 Havbrise Vesken -Hvem sier at man ikke kan ha mer enn én veske? En til snacks og en til garn, selvfølgelig.  


🧶 Bittesmå Baby Booties - dette designet så dagens lys da en mor kontaktet meg for å få laget spesialsokker til hennes for tidlig fødte baby. Anklene hans var for små til å holde sokkene på plass! Jeg designet disse sokkene med knytebånd for å hjelpe henne med å løse problemet! Man ser hurtig fremgang når man lager dem, og de er en fantastisk gave til en liten nyfødt. 

Hobbii Ribbon


☀️ Hvorfor er dette garnet fantastisk til sommerprosjekter?

Hobbii Ribbon er uten tvil et av favorittgarnene mine å arbeide med. Det har en flott finish og får alle prosjekter til å føles profesjonelle. Det er dessuten laget av 100% bomull, så tilbehør og klær som er laget med det er pustende og sørger for at du ikke overoppheter i varmen. 

Hekleprosjekter du kan prøve med Ribbon:


🧶 Fun in the Sun hatten - skamløs reklame! Jeg elsker denne solhatten, og den er designet så alle hekleentusiaster kan hekle den - også nybegynnere. Den er perfekt å lage på en varm sommerdag, for når du er ferdig med den kan du bare ta den på og fortsette med neste prosjekt. 

🧶 Kawaii Enhjørning Kurv - disse kurvene er ikke bare søte som gaver, de er også fantastiske til å vise frem produkter i på små markedsboder! Putt noen varer i dem og vis kundene dine hvor fantastisk en kurv kan være når den er fylt opp med alt mulig lekkert!

🧶 Rund Gulvmatte - siden den er laget av bomull er den lett å vaske! Hjemmet ditt vil være dekorert med unike produkter som uten tvil vil tiltrekke seg både oppmerksomhet og komplimenter! 

Hobbii Rainbow Bamboo


☀️ Hvorfor er dette garnet fantastisk til sommerprosjekter?

Har du prøvd å arbeide med bambus enda? Hvis ikke ville jeg (metaforisk sett) sprinte til Hobbii med en gang og skaffe noe. Denne bambus/bomullsblandingen er perfekt til sommeren. Det hjelper deg ikke bare med å holde en behagelig temperatur i varmen, men fallet. FALLET!!! Så flott, hver gang!

Prosjekter du kan prøve med Rainbow Bamboo:

🧶 Lux Bamboo Babyteppe - en deilig fiber til en sommernyfødt som trenger å holde seg kjølig, men som samtidig skal beskyttes mot solen! Grip heklenålene dine og kom i gang med denne oppskriften - spesielt hvis du snart skal i barnedåp. 

🧶 Cutie Smokkesnor - hekling er et allsidig håndverk, så det gir god mening å bruke en allsidig blanding av fibre. Disse søte smokkesnorene er ferdige på et splittsekund og er perfekte til deg selv, en venn eller en sommermarkedsbod! 

🧶 Elin Topp - viktig melding til alle strikkeentusiaster! Dette garnet gir deg det perfekte fallet du leter etter. Hvis du gjerne vil strikke noen sommertopper er dette mønsteret lekkert, moderne og morsomt. 

Hobbii Baby Cotton


☀️ Hvorfor er dette garnet fantastisk til et sommerprosjekt?

Dette garnet er som smør! Fullstendig glatt og mykt å røre ved. Når jeg ser på det forestiller jeg meg øyeblikkelig bittesmå selebukser og festlige sommervesker. Det kan virkelig ikke gå galt med økologisk egyptisk bomull, kan det vel? Midi tykkelse er ideell hvis du hekler eller strikker prosjekter som du gjerne vil ha en liten smule tykkere, eller hvis du gjerne vil bli fort ferdig. Jeg kommer i tanker om mange mønstre til dette garnet! 

Prosjekter du kan prøve med dette garnet:


Visste du at Baby Cotton kommer i både midi- og normal tykkelse? Det gjør at det kan brukes til enormt mange forskjellige mønstre! Men pass på å sjekke garnets tykkelse før du bestemmer deg for å prøve et av disse mønstrene. 

🧶 Boho For Everyone Vesken (Baby Cotton Midi) - min upopulære mening er at boho-stilen…. ikke er så god. Men jeg designet denne vesken så selv boho-hatende typer som meg selv ville kunne like trenden! Den er enkel og har noen boho-elementer, men den er ikke så voldsom som andre vesker der ute, noe som gjør den til det perfekte kompromiss. 

🧶 Anya Sommertopp (Baby Cotton Organic) - hvem sier at strikkede klær kun er bra om vinteren? En tank top i bomull som denne er den perfekte topp som du kan bo i hele sommeren. 

🧶 Grytelapper i Vaffelmønster (Baby Cotton Midi) - hvis du virkelig prøver å komme på forskudd med julekreasjonene burde du prøve å lage kjøkkenkluter og grytelapper. Det er kjappe prosjekter som har en flott finish. 

Hobbii Twister Summer


☀️ Hvorfor er dette garnet fantastisk til sommerprosjekter?

Garn som skaper striper selv er alltid morsomme, spesielt hvis du gjerne vil ha litt ekstra farger i prosjektet ditt men ikke har lyst til å bære rundt på en masse forskjellige nøster. Dette blandingsgarnet av akryl og bomull er godt som sommergarn, og fargeforløpene i limited edition utgavene er helt ideelle å trekke opp av vesken mens du sitter i en park eller venter på en venn. Ingen problemer, bare gøy!

Prosjekter du kan prøve med Twister Summer:

🧶 Yukon Scrunchie - har du noensinne sett Chihiro og heksene? Hvis du har, så husker du kanskje en scene der Chihiros venner spinner og strikker en hårstrikk som et symbol på deres kjærlighet til henne. Det er det eneste jeg kan tenke på når jeg lager en scrunchie. Det er magisk!

🧶 Summerday Sjal - Jeg har nylig begynt å sette pris på et godt sjal, spesielt på dager når det er varmt når solen skinner, men når temperaturen faller så snart den gjemmer seg bak en sky! Det er perfekt å ha med i strandvesken eller å gi til en venn. 

🧶 Summer Garden Kjole - du leste riktig — en kjole! Med variasjonen i dette garnet skal du ikke gjøre noe som helst for å få den flotte, glidende overgangen. Du skal bare hekle i vei, og så vil du få en flott kjole til en god middag eller en tur på stranden (eller middag PÅ stranden!!). 

BC Garn Lino


☀️ Hvorfor er dette garnet fantastisk til sommerprosjekter?

Lin er et deilig materiale om sommeren, og det blir stadig mer populært i moteverden. Linprosjekter holder ikke bare varmen på avstand, men det har dessuten den der overeksponerte-feriebilder-følelsen gående for seg. Hvis du elsker tekstur vil du få en fantastisk opplevelse med Lino. Du kan til og med sette det sammen med andre fiber (kanskje en deilig, myk bomull/bambus) for å lage den perfekte kombinasjon!

Prosjekter du kan prøve med Lino:

🧶 Elz Skjerf - fine garngrupper som denne ber nesten om å bli laget om til et hullmønster. Dette skjerfet skuffer ikke og kan både dresses opp og ned, noe som gjør det perfekt til ferien når dine accessories må være litt mer allsidige. 

🧶 Poppy Barnecardigan - selv om denne cardiganen egentlig blir laget av bomull kan du fint erstatte det med Lino for å tilføye litt ekstra tekstur til en allerede nydelig strikkeoppskrift. 

Uansett hvordan været er utenfor kan du alltid finne et godt prosjekt å kaste deg ut i. Spesielt hvis du er avhengig av garn, akkurat som meg! Disse tekstilene er det beste til varmere vær, men du kan i virkeligheten bruke akkurat det som passer deg best. I siste omgang er det eneste som betyr noe at du liker det du lager. Bonuspoeng hvis det er mykt og silkeaktig! 

Hvis du ender med å prøve en av disse oppskriftene er du mer enn velkommen til å vise det til meg med et tag på Instagram @ofbooksandhooks, og ikke glem å tagge @hobbii.no også! Vi gleder oss til å se hva du finner på i sommer! God strikkelyst!

_____

Madeline fra @ofbooksandhooks er en håndverksdesigner som elsker å kombinere sine to lidenskaper: hekling og bøker! Du kan se de nyeste kreasjonene hennes på Instagram og finne oppskriftene hennes på Etsy


 

Bamboo Heklenål - KnitPro

KnitPro Bamboo Heklenål

Fra 85 kr.