Har du også opplevd at garn popper opp i de fjerneste avkroker av hjemmet, eller å kaldsvette over en mistet maske? Kryss av på listen i blogginnlegget og finn ut om du også er en ekte strikkefantast.


56, 57, 58.... Fingrene glir over arbeidet, og garnet skyves inn over pinnen. Fra hjørnet i stuen begynner noen å mumle: “Kjære? … kjææære?”. Lyden trenger ikke gjennom før etter et ordentlig “KJÆRE?!” runger i ørene. “ÅÅÅH! DU ØDELEGGER DET”, hveses det tilbake mot hjørnet: “Nå vet jeg jo ikke hvor langt jeg har kommet”.


 Psst... kjøp denne omgangstelleren, så du ikke blir forvirret


Som strikker har du sikkert opplevd å bli hysterisk over noe lignende. Folk som ikke er strikkere selv forstår deg sikkert ikke, men jeg kan i alle fall skrive under på at jeg både har hatt raserianfall og vært i ekstase over mine ulne kreasjoner.


Bevares, jeg ender som oftest med å si unnskyld for mine små anfall. Hen hey! Det er jo garnbabyene mine.


Hvis du har det sånn som meg kan du helt sikkert nikke gjenkjennende til listen under her. For du vet at du elsker å strikke når:


1. Du alltid har en rundpinne og et garnnøste med i vesken... altså bare for sikkerhets skyld


2. Multitasking når helt nye høyder. Om du kan sjonglere vin, strikketøy og chips samtidig som du ser på 'Skal vi danse'? Lett! 


3. Du kaldsvetter hvis du mister en maske og den rakner flere omganger ned i den bodyen på pinne 3 som du skal nå å gjøre ferdig til familiens minste vidunder innen søndag.


4. Nei, stopp! Din partner skal absolutt ikke løfte opp de fire garnnøstene! Finner jeg maskestopperne mine før krisen er et faktum?  


5. Når du har tre forskellige prosjekter i gang samtidig. Det er jo kjedelig med bare et.


6. Au! Krampe i fingrene og nakken! Er det ikke noen øvelser man kan Google seg frem til? 


7. Venninnene eller barna dine sier: ”Neeeei, så flott” og har begynt å stille seg i kø for kreasjonene dine. Du er både smigret og livredd for hvordan du skal nå å strikke fem gensere før kulden setter inn for alvor!


8. Du sier: ”Du skal bare begynne å strikke hvis du er stresset!”. Du har blitt en selvutnevnt ekspert som kurerer allverdens skavanker med strikkemagien din. Det blir kanskje ikke tatt like godt imot av alle, men strikking ER altså avslappende. 


9. Nei, nei, nei! Hvor har den knuten kommet fra?


LES OGSÅ: Sånn bekjemper du knuter i garnet ditt 
 

10. Du lurer på hvordan det plutselig har dukket opp en maske for mye?? Du prøver selvfølgelig å jukse ved å strikke to masker sammen. Det er det vel ingen som ser!


11. Du synes at ’p’ og 'm' er helt normalt å bruke uten noen oppfølgende bokstaver.


12. Du mottar garnpakker som om du var et barn på julaften.


13. Du blir frustrert over at det ikke er nok garn til å legge opp de siste fire maskene. Å nei!


14. Uansett hvor du er kan man høre en febrilsk knitring. Og nei, det er ikke et bål, det er pinnene dine som er i ferd med å bryte ut i flammer.  


15. Du vet at det faktisk er en KJEMPE forskjell på ‘rosa’ og ‘gammelrosa’!


16. Du ender med å nesten kunne oppskriften utenat.


17. Ønskelisten din består av like deler strikkepinnesett og maskemarkører. Familien og vennene dine synes det høres så kjedelig ut. Men nei!


18. Dine gaver til familie og venner nesten utelukkende består av de hjemmestrikkede kreasjonene dine. Det er faktisk en ganske unik gave!  


19. Du finner garnbiter på toalettet, nede i sokkene dine og under sofaputene… Hvordan havnet de der??


Skriv gjerne flere punkter i kommentarfeltet nedenfor!


SPAR 52%