En håndfull kuler

Vi er helt besatt av kuler for tiden, og den ene kulen etter den andre bare hopper av heklenålen 😂 Det er et kjapt og greit prosjekt som er helt perfekt i den travle juletiden. Kulene blir heklet rundt styroporkuler og blir derfor helt perfekt kulerunde. De fås i 5 forskjellige størrelser og kan brukes til virkelig mange forskjellige dekorative prosjekter. På søndag delte vi oppskriften på heklede julekuler som blir heklet rundt kuler i størrelsene 5 og 6 cm.

Se de søte oppskriftene her

Dekorasjonskuler til jule- og nyttårsbordet

Denne gangen har vi heklet kuler til å dekorere jule- og nyttårsbordet.
Kulene blir heklet rundt styroporkuler i størrelsene 3 og 4 cm. Vi har brukt Rainbow 8/4 bomullsgarnet vårt og Nora Madeira Effektgarn i gull og sølv.

Med en blomsterpinn i kulen er de helt perfekt i en vase. Kulene kan også brukes alene på et fat eller i en skål sammen med for eksempel en lyskjede eller annen pynt.

Mulighetene er mange med disse dekorasjonskulene, og de kan lages i akkurat de fargene som passer til anledningen eller som dekorasjon i hjemmet ditt.

Til julebordet har vi heklet kulene i gull i Nora-garnet og i den flotte julerøde fargen fra Rainbow. De er satt på blomsterpinner, og sammen med litt grønt i en vase står de og pynter opp helt nydelig og enkelt. Til nyttårsbordet er det selvfølgelig brukt sølvgrå Rainbow og sølvfarget Nora-garn. Sølv er jo et must til nyttår - fargen setter prikken over i’en og gir det ekstra glitteret som skal til på en sånn dag.


Oppskriften på deokrasjonskulene finner du her

Vi håper du har fått lyst til å hekle dine egne kuler som passer inn i hjemmet ditt!

Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig alltid velkommen til å skrive til oss på design@hobbii.dk.


Kjærlige hilsener
Lene og Tine, HobbiiDesign

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

100% Bomull

17 kr