Kulden begynner etterhvert å merkes for alvor.

Jeg søkte litt i våres oppskrifter om garn som varmer og ble forelsket i flere av dem.

Det endte med at, jeg har valgt å sette fokus på akryl, da jeg selv i mange år har vært litt forbeholden overfor å bruke akryl til annet enn mine ”tulle-lapper” eller test av nye teknikker, men etter jeg nærmest ble ”vel blåst” av Hurricane, måtte jeg bare prøve Lollipop, Lollipop Melange og Hobbii Tivoli. Og jeg har nå endret min mening, det finnes virkelig lekkert akrylgarn.

 Hurricane – Bli vel blåst...

Av de nydelige fargevariasjoner, som Hurricane finnes i. De 12 fantastiske print-kombinasjoner gir et hav av muligheter for helt unike kreasjoner.

Jeg har funnet denne super lekker oppskrift på et Granny Skjerf, som virkelig komplimenterer dette nydelige garnet. Andre forslag på ting, man kan lage med Hurricane, kunne være myke lune tepper til både barn og voksne. Med de 12 forskjellige print-farger er det virkelig mulighet for å være kreativ.

Hurricane er 100% HB Akryl, kan vaskes ved 40 grader og tørker hurtig igjen.

HB-AKRYL? - hva betyr nå det? - 

High Bulk Akryl: Det er en særlig produksjonsprosess, som gir et ekstra lett og fyldig garn, som dessuten er praktisk å holde og meget enkelt å håndtere i vask. 

Lollipop Melange

Blandingen av ull og akryl gir en deilig myk fornemmelse mot huden og holder deg varm på de kalde dagene.

Uansett om du strikker eller hekler med Lollipop Melange, gir de lange myke fargeskift i garnet et unikt og nyansert fargespill. Det gir også en mulighet for å kombinere flere fargenyanser.

Fargene i Lollipop Melange er mer avdempet, som vil kunne gi et vakkert motspill til den originale Lollipop, der et nøste har skarpere fargenyanser, men som er i samme behagelige kvalitet.

Lollipop Melange er et mykt garn med lekre, melerte fargeskift, som utfoldes i vakre striper. Garnet består av 30% ull og 70% HB akryl

To skjønne oppskrifter med Lollipop Melange.

Hvis du (liksom meg) gjerne vil holde halsen varm i denne kalde tiden, så har jeg funnet to hurtige oppskrifter med Lollipop Melange

Lollipop Melange Skjerf eller dette lekre heklede tubeskjerfet

Begge oppskrifter gi garnet et vakkert spill hele veien igjennom og er veldig enkelt å lage. 

Hvis du hellere vil strikke og er helt gal etter noen av de 21 friske Lollipop farger, er det her en oppskrift på et sjal. Så holder du både skuldre og hals deilig varm.

- Psst.... både Lollipop og Lollipop Melange kan brukes til disse oppskrifter -

Jeg har for eksempel selv akkurat kjøpt dette strikkepinnesettet til å strikke det lekre sjalet: - og de er så gode og lette å bruke – de kan virkelig anbefales.

Tivoli

100% HB Akryl

Hobbii Tivoli finnes i en perlerekke av vakre farger - 43 forskjellige – da det er kun din fantasi, som setter grenser for kombinasjoner, motiver og mønstre.

Dette garnet er også i HB kvalitet og finnes også i en print utgave. Jeg er selv i gang med dette skjønne teppe i Tivoli, men garnet er også velegnet til luer, skjerf eller pulsvarmere eller akkurat det, du har lyst til å lage av dette myke akryl garnet.

Jeg er meget positivt overrasket over SÅ deilig garnet er. Det er skjønt å arbeide med og så flott resultatet er blitt. Jeg kan bestemt anbefale å bruke deres Tivoli garn og jeg skal avgjort kjøpe det til flere prosjekter :0). Det er mykt og har så nydelige farger. Jeg vil klart anbefale det til andre .
Lone A

Jeg håper dette gav litt inspirasjon. Min egen sønn mener i hvert fall at den sibirske kulde kan lamme landet totalt og han vil stadig kunne holde varmen.

God arbeidslyst.

Kjærlig hilsen

Achena – Hobbii.no