Visste du at kundene til Hobbii digger å strikke og hekle til familien, og til veldedighet?

Det visste ikke vi heller før vi satte i gang en undersøkelse for å bli kjent med de gode kundene våre. Denne har det kommet noen veldig kjekke fakta fra.

I følge undersøkelsen vår foretrekker 4 av 10 å både strikke og hekle! Det er veldig kult at så mange av dere kan begge deler!

Mange av dere bruker også mye tid på å hekle eller strikke. Faktisk hekler eller strikker 64 % av dere hver dag! Det er vanvittig imponerende! Og 1 av 10 hekler hele tiden. Jeg skulle ønske jeg hadde nok tid til å hekle konstant, det er helt klart drømmen 😀

Apropos drømmer... la dere merke til det litt tøysete spørsmålet vårt om heklenålen/strikkepinnen er det siste du ser for deg før du sovner på kvelden? Vi håper i hvert fall det fikk noen av dere til å trekke litt på smilebåndet 😉 Det gjorde nemlig vi.

Se hvordan dere svarte her 👇

Det var flere av dere som syntes det var et merkelig spørsmål, eller noe merkelig å gjøre. Vi må ærlig innrømme at flere av oss her på kontoret ikke kan legge tanken om nålen eller pinnen fra oss. Vi sovner ofte til tanker om alle de prosjektene vi er eller skal i gang med. Det var derfor et par av oss som svarte ”Ja, jeg drømmer faktisk om det” fortere enn man kan si uferdige garn-prosjekter!

Har du hørt om UFO i garn-, strikke- og hekleverdenen?

Personlig er det noe jeg kjenner godt til. I det fantastiske garnuniverset vårt står ikke UFO for uidentifisert flyvende prosjekt, men for u-ferdige oppgaver. Altså de prosjektene som ligger på bunnen av garnkurven, de som man ikke orker å gjøre ferdig fordi man vil prøve en ny oppskrift eller garnkvalitet. Selv har jeg i hvert fall veldig mange UFO´er liggende. Min største UFO er en koseklut til en baby som for lengst er for stor til kosekluter.

Faktisk har 4 ut av 10 (heriblant meg) ofte flere prosjekter på gang samtidig. Se svarene deres her 👇


 21 % svarte ”sjeldent” – det er noe jeg kun drømmer om. Men variasjon kan jo ha sine fordeler 😉

Her på kontoret synes vi at det kunne være interessant å undersøke hva dere bruker mest penger på, eller hva dere prioriterer høyest. 7 av 10 bruker mest penger på garn og garntilbehør fremfor for eksempel sko og underholdning! Dere må jo ha noen virkelig store garnkurver 😍

Hvis jeg selv skulle velge hva jeg prioriterer høyest så ville jeg vakle mellom søvn og hekling og strikking, som flere av dere har.


4 ut av 10 har valgt at de prioriterer partneren deres høyest blant alle svarmulighetene. 

 Jeg tviler ikke på at det sitter noen glade kjærester, menn og koner der ute som er lykkelige og takknemlige for at de som minimum blir valgt fremfor hekling eller strikking ;-) Selvsagt har ikke mat like stor betydning som hekling/strikking, søvn og partneren deres i deres verden. Det er logisk fordi vi har jo alltid strikkepinner eller en heklenål i hånden, hvilket gjør det nesten umulig å spise samtidig 😅