Vi er ikke alle sammen like, og det trenger selvfølgelig ikke kurvene våre å være heller. I denne delen viser jeg deg fem forskjellige måter du kan piffe opp kurven din på, så den ender med å bli akkurat som du vil ha den. Jippii, nå er du helt ferdig med kurven din! Synes du den mangler en siste finish, eller har du lyst til å piffe den litt opp, så finnes det massevis av muligheter for det.


Handmade-label

En klassisk måte å runde av det ferdige prosjektet sitt på er ved å tilføye et “Handmade”-label. Det er en opplagt måte å vise verden at du har skapt denne kurven med dine egne to hender.

Handmade-merkene kommer i mange slags materialer som stoff, PU-skinn og til og med tre, og de kan festes på flere forskjellige måter. 


Skinn-/PU-skinnreim

Hvis du kunne tenke deg et litt mer rustikt uttrykk er en reim veien å gå. Du kan bruke både PU-skinn og ekte skinn, og begge deler kommer i flere farger.

Reimen kan monteres som et dekorativt uttrykk eller som håndtak. Det kan gi helt forskjellig uttrykk alt etter farge og monteringsmetode, og det er helt opp til deg hva du foretrekker.

 

Knapper

Hvis du foretrekker det litt mer romantiske kan jeg anbefale noen av de flotte bling-knappene våre. Det gir en flott finish og er en fin måte å avrunde prosjektet ditt på. 


Fargeskift

Hvis du vil lage flere kurver kan du også spice dem litt opp med noen flotte fargeskift. Hvordan du plasserer fargeskiftene kan gjøre en stor forskjell i uttrykket, så ikke vær redd for å leke litt med det.


Rester

Reste-looket er veldig in for tiden, og en kurv er en perfekt måte å få brukt noen av garnrestene dine på. Du trenger ikke å holde deg til samme kvalitet. Det kan gi et stilig uttrykk hvis du mikser kvalitetene i løpet av kurven - og det gjør det lettere å få brukt selv de minste rester. 


Jeg håper du har kost deg på din lille reise ut i heklingens verden og fått lyst til å kaste deg over andre spennende prosjekter.