Influencer og oppskriftsdesigner TL Yarn Craft står bak Happy Place, som er et helt nytt Hobbii-garn i en myk og deilig blanding av ull og bomull. Høres det ut som noe for deg? Så bør du lese videre!Hold godt fast i heklenålen, for her kommer det en nyhet som ganske sikkert vil få garnhjertet ditt til å slå fortere…

Hobbii har nettopp lansert et helt nytt garn i samarbeid med en skjønn designer, og det er ikke hvem som helst som står bak den myke nyheten. Vi har nemlig slått oss sammen med den talentfulle influenceren Toni Lipsey, som du kanskje kjenner bedre som TL Yarn Crafts. Ja, du leste helt riktig – og DU kan få fingrene i garnet! 👀 

Det nye garnet heter Happy Place (smugkikk her), og det vil transportere deg til det helt spesielle tilfluktstedet som er ditt eget kreative og magiske rom. Happy Place er garnet du griper etter når du trenger en pause fra dagens stress og mas.
Det er et naturlig, luksuriøst og pustende garn laget i en deilig blanding av 50% superwash ull og 50% bomull. Det kommer i en melert såvel som en ensfarget versjon med navnene Happy Place Melange og Happy Place Solid. Og det er altså utallige grunner til å forelske seg i Happy Place, hvis du spør den glade influenceren som omtaler seg selv som en ekte garnsnobb.

“Happy Place er et allsidig og innbydende garn skapt for å transportere deg til ditt eget håndarbeidsparadis. Det jeg liker aller best ved Happy Place er hvor godt det passer til nesten hvilket som helst prosjekt. De mange mulighetene i fargepaletten, den anvendelige tykkelsen, den deilige fiberblandingen - det er bare så mye å elske ved dette garnet!”

Finn garnet her


TL Yarn Crafts
Amerikanske Toni Lipsey (aka TL Yarn Crafts) er kjent for sin hjertevarme, sprudlende og lekende tilgang til hekling. Hun begynte å blogge om hekling i 2013, og derfra har hekleeventyret hennes for alvor tatt av. I dag er hun kjent for sine lettforståelige hekleoppskrifter til heklere på alle nivåer, og hun deler ivrig både viten, erfaring og yndlingsprodukter på YouTube og Instagram. Hun er en kjempeinspirasjon for mange - både heklere, strikkere og andre kreative.


Vil du lese mer om Toni?
Møt henne her.


Den perfekte palett til høst og vinter

Happy Place kommer i en nydelig fargepalett som kombinerer rike, stemningsfulle og mettede farger med enkelte lyse pangfarger.

De varme fargene og nyansene oser alle av høst- og vinterhygge i en hytte langt ute i skogen. Forestill deg å sitte i sofaen med en kopp kakao, Happy Place og et flott høstlandskap utenfor!
Fargene i paletten kan kombineres på utallige måter, enten du foretrekker dempede jordtoner eller et mer fargerikt uttrykk i prosjektene dine. Det har vært viktig for Toni å skape en bred fargepalett som byr på massevis av muligheter til forskjellige personligheter og stemninger, som hun uttrykker det:

“Happy Place betyr forskjellige ting for forskjellige håndarbeidsentusiaster. De forskjellige tonene i fargepaletten skal kunne mixes og matches for å skape den perfekte stemning for akkurat ditt prosjekt. Enten ditt Happy Place er levende og fargerikt, stemningsfullt og nøytralt, eller noe midt imellom, er det massevis av muligheter for å bygge den perfekte paletten. Gå for dine trofaste favorittfarger eller beveg deg ut av komfortsonen og legg til en nyanse du vanligvis ikke ville arbeidet med.”


Dette bør du vite om Happy Place
#hobbiihappyplace

  • Fiber: 50% bomull, 50% ull.
  • Sertifisert med OEKO-TEX® STANDARD 100.
  • 250 meter / 100 g.
  • Garnkategori: Light (3) / DK / Light Worsted.
  • Heklefasthet: 20 masker x 27 rekker.
  • Strikkefasthet: 16 masker x 19 rekker.
  • Kommer i 20 farger i en melert og en ensfarget utgave.
  • Ditt ferdige prosjekt med Happy Place kan vaskes i vaskemaskinen ved 40°C. Deretter skal det lufttørke flatt på et håndkle.

Er du klar til å finne ditt Happy Place? Kjøp det her.


Happy Place består av en fargepalett på 20 melerte farger (Happy Place Melange) kombinert med tilsvarende ensfargede versjoner (Happy Place Solid). 
Fordi bomullen i garnet ikke farges får garnet et melert uttrykk. Toni oppfordrer til å leke med Solid og Melange for å skape den helt riktige stemningen:

“Hver nyanse byr på en ensfarget versjon og en komplementerende melange – lek med stemningen i prosjektene dine ved å bruke kun ensfarget, kun melange, eller en kombinasjon av de to for et flott og overraskende resultat.”

Det melerte garnet er perfekt for å tilføre personlighet til enkle masker og mønstre, mens de ensfargede passer perfekt til å arbeide med farger og mønstre med tekstur.


Ta en kikk på de to garnene:

Happy Place Solid >>

Happy Place Melange >>
8 nye hekleoppskrifter

Happy Place er et allsidig garn som du kan bruke i utallige prosjekter.

“Det er perfekt til så mange prosjekter – amigurumi, klær, babysaker, interiør og tilbehør. Jeg ville skape et allsidig garn som kreative kan gripe etter enten de har et spesielt prosjekt i tankene eller de bare vil eksperimentere.” 

Men altså, intet garn uten oppskrifter! Så Toni har selvfølgelig vært så søt å designe hele 8 nye hekleoppskrifter som du kan kaste deg over med Happy Place!

Les mer om oppskriftene her >>