Er myke gaver noe av det beste du kan forestille deg også? Så bør du delta i våre faste Hobbii Giveaways der du kan vinne flotte premier (...ja, du har gjettet riktig, det er garn!).


Her hos Hobbii elsker vi giveaways nesten like mye som vi elsker garn! Og vi kan rett og slett ikke la være å skjemme bort de kreative garnvennene våre med deilige premier. 

Derfor har vi en rekke faste konkurranser der vi løpende finner heldige vinnere. I dette blogginnlegget kan du få en oversikt over våre giveaways.

Vil du se hvem som har vunnet våre siste giveaways? Vi offentliggjør vinnerne HER.

Meld deg på til å motta nyhetsbrevet vårt og vinn et gavekort

Hvis du allerede har fått øye på det perfekte garnet til ditt neste prosjekt vil du elske denne giveawayen!

Når du melder deg på til å motta det gratis nyhetsbrevet vårt er du nemlig automatisk med i loddtrekningen om et gavekort på 500 kr. som du kan bruke på akkurat hva du vil i nettbutikken vår.

I tillegg til muligheten for å vinne en deilig garnpremie får du som mottager av nyhetsbrevet vårt både gode tilbud på garn og tilbehør og massevis av inspirasjon til det neste hekle- eller strikkeprosjektet ditt, Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

Vi finner en heldig vinner av konkurransen på den første hverdagen i hver måned. Vinneren blir kontaktet direkte.

Meld deg på her og vær med i konkurransen ➔

Del en #HobbiiUnboxing video

Åh! Det er ikke noe som slår den følelsen man får når man mottar en pakke med garn!

Men før du river opp pakken av ren og kjær begeistring, så vent et øyeblikk. Du har nemlig muligheten for å vinne enda mer garn!

Delta i #HobbiiUnboxing-konkurransen vår ved å dele en video eller et bilde på Instagram eller Facebook der du pakker ut garnet og tilbehøret ditt. Husk å bruke emneknaggen #HobbiiUnboxing.

Vær gjerne kreativ og tenk ut av boksen når du skal filme videoen din eller ta et bilde. Vi setter stor pris på både humor og kreativitet når vi skal velge en vinner.

Og hva kan du så vinne? Den heldige vinneren mottar en gavekode til hele 25 nøster Friends Cotton 8/4. Forestill deg alle de fine prosjektene du kan kaste deg ut i med det deilige bomullsgarnet! 

Vi trekker en vinner av konkurransen på den første hverdagen i hver måned. Vinneren blir kontaktet direkte. 


👆 La oss bli med når du pakker opp pakken din fra Hobbii. Del en video eller et bilde med oss på Facebook eller Instagram under emneknaggen #HobbiiUnboxing.

Skriv en anmeldelse

Har du et favoritt Hobbii-garn? Eller en oppskrift som du bare MÅ fortelle andre om?

Skriv en anmeldelse på hjemmesiden vår og bli med i en giveaway om 10 nøster Friends Cotton 8/4. Du er selvfølgelig velkommen til å anmelde så mange av produktene og oppskriftene våre som du vil (og øke sjansene dine for å vinne). Vi setter stor pris på å høre fra deg!

Vi finner en vinner av konkurransen på den første hverdagen annenhver måned. Vinneren blir kontaktet direkte.

Hold øye med andre konkurranser også

I tillegg til de giveaways du har sett over holder vi løpende enda flere konkurranser på sosiale medier.

Så følg godt med hvis du ikke vil gå glipp av myke, deilige premier.

Gå til Facebook her ➔

Gå til Instagram her ➔

Her offentliggjør vi vinnerne

Vi kontakter alltid vinnerne av våre giveaways direkte, men vi har også en side der du løpende kan holde øye med vinnerne av konkurransene våre.

Se vinnerne av våre giveaways her ➔