Lær hvordan du enkelt lager søte pomponger med vår trinnvise veiledning for bruk av Hoop Pompong-Lager. Si farvel til kjedelig håndvikling og hei til luftige, morsomme håndarbeids-eventyr!Er du klar for å legge til et innfall av fantasi til strikke- eller hekleprosjektene dine? Pomponger er den perfekte måten å legge til farge og moro til ethvert prosjekt.

Og den beste delen? De er utrolig enkle å lage! I denne opplæringen viser vi deg hvordan du lager luftige pomponger ved hjelp av garn og vår hendige Hoop Pompong-Lager. La oss komme igang med dette lille DIY-prosjektet!


Hva Du Trenger 

Du trenger bare noen få ting for å komme igang med å lage dine egne pomponger.


Trinn 1: Forbered Materialene Dine

Samle garnet og velg fargene du vil ha til pompongene dine. Hoop Pompong-Lageren kommer i fire ulike størrelser for mindre eller større pomponger, så velg den som passer best til prosjektet ditt.
Trinn 2: Åpne Hoop Pompong-Lageren

Begynn med å velge to ringer i samme farge. Løsne spennene hvis nødvendig. Plassér ringene over hverandre, pass på at de låser seg ordentlig. Dette oppnås når spennene på hver ring er justert slik at de opphøyde prikkene på én ring passer sømløst inn i de tilsvarende hullene på den andre.


Trinn 3: Vikle Garnet

Begynn å vikle garnet rundt de to halvdelene av Hoop Pompong-Lageren, én om gangen. Ikke vikle garnet for stramt. Jo mer garn du vikler, jo fyldigere blir pompongen. Bland gjerne farger for en levende og flerfarget look!
Trinn 4: Lukk Hoop Pompong-Lageren

Når du er fornøyd med garnmengden, lukker du Hoop Pompong-Lageren ved å sette de to halvdelene sammen og feste låsene. Sørg for at garnet holdes sikkert på plass.
Trinn 5: Klipp Garnet

Bruk en skarp saks, klipp rundt den ytre åpningen av Hoop Pompong-Lageren. Pass på å klippe gjennom alle lagene med garn.
Trinn 6: Knyt en Knute

Ta et separate stykke garn og før det inn mellom de to halvdelene av Hoop Pompong-Lageren. Knyt en stram knute for å sikre pompongen.


Trinn 7: Slipp Pompongen

Trekk de to halvdelene av Hoop Pompong-Lageren forsiktig fra hverandre for å frigjøre pompongen. Rist den litt for å gi den luft og fasong.


Trinn 8: Trim og Form

Bruk saksen til å trimme ujevne eller overflødige tråder for å gi pompongen en jevn og pen fasong. Ikke vær redd for å være kreativ med ulike former og størrelser!
Trinn 9: Fest Pompongen

Nå som pompongen er ferdig, kan du feste den på strikke- eller hekleprosjektet ditt. Bare sy eller knyt den fast på ønsket gjenstand og nyt den lekne følelsen den tilfører!

Og der har du det - en enkel og morsom måte å lage pomponger med garn! Med HoopPompong-Lageren kan du lage ubegrenset med pomponger av restegarn. Få ditt Hoop Pompong-Lager Sett her.

De håndlagede pompongene vil gi et dekorativt og søtt preg på ethvert prosjekt. Prøv å lage pomponger til dine heklede og strikkede puter, skjerf og tepper, eller lag hjemmekoselige dekorasjoner og tilbehør med pomponger. Vær kreativ, og la fantasien løpe løpsk med fargerike pomponger!1. Lag et DIY pannebånd med pomponger for et fargerikt antrekk! 2. Dekorer hjemmet ditt med fargerike pomponger. 3. Denne Kawaii Iskrem Puten med pomponger er bare SÅ sjarmerende! 4. Skjem bort en kjær liten venn med denne Triple Pompom Barneluen.