Oppdag den fantastiske Pom Pom x Hobbii Høst 2024 Kolleksjonen, med allsidige strikke- og hekleoppskrifter laget med det luksuriøse nye garnet Garland!



Gjør deg klar til å forelske deg i ditt nye prosjekt! 🍂✨

Når løvet begynner å virvle og luften får den skarpe, forfriskende kulden, er det ingen bedre tid til å kose seg med strikke- eller hekleorosjektene dine. Og vet du hva? For å feire høstens magi og det SPLITTER NYE POM POM GARNET (!), har vi slått oss sammen med Pom Pom nok en gang for å gi deg Pom Pom x Hobbii Høst 2024 Kolleksjonen! 🍁

Denne kolleksjonen er full av oppskrifter som er like morsomme å lage som de er å ha på seg, alle er strikket eller heklet med det fantastiske nye garnet, Garland. Fra elegante cardiganer og teksturerte skjerf til råflotte sjal og lekne vester, hvert design viser Garlands utrolige allsidighet og tekstur. Enten du pakker deg inn i en deilig genser eller tilfører en fargeklatt med et søtt tilbehør, har denne kolleksjonen noe som vekker glede i enhver garnelskers hjerte. 💕

Så grip pinnene og heklenålene, for det er tid for å kaste deg ut i ditt neste favorittprosjekt!

Psst! De fleste oppskriftene i denne kolleksjonen—12 av 14, for å være presis—er strikkeoppskrifter. Dersom du foretrekker hekling kan du gå rett til de to fullstendig nydelige hekleoppskriftene HER!



#KilnCardigan #PomPomxHobbiiGarland


1. Kiln - Cardigan i Mønsterstrikk

Dette plagget er din nye favoritt-cardigan for et morsomt strikkeeventyr! 🎨 Den sømløse skjønnheten strikkes ovenfra og ned med raglanøkninger og tyske vendepinner for å forme halsen perfekt. Magien skjer virkelig på den nedre del av bolen og ermene der tre kontrastfarger skaper vertikale rektangler ved bruk av både intarsia og trådteknikker. ✨

Og akkurat når du ikke tror at det kan bli bedre, gir et sjakkbrettmønster i to kontrastfarger til et ekstra stilkick før du avslutter med skjønne ribbkanter. 🟪 🟧

Det er en oppskrift som er like spennende å strikke som å ha på seg. Last ned oppskriften gratis her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Vicky Aquilino.

Garn: Garland.



#VintageTilesPullover #PomPomxHobbiiGarland 


2. Vintage Tiles - Teksturert Genser

Vintage Tiles Genseren er en tidløs, teksturert skjønnhet. 🧶

Denne genseren strikkes i et nydelig teksturert fargemønster nedenfra og opp, med start i en klassisk 1x2 vrangbord. Bolen og ermene lages hver for seg og sammenføyes ved bærestykket der raglanintagninger skaper en feilfri passform. Halsen formes med tyske vendepinner og avsluttes med en pen 1x2 vrangbord.

Den er en blanding av vintage sjarm og moderne eleganse. 💁‍♀️ Få den gratis oppskriften her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Marianne Nørbo.

Garn: Garland.



#UndulateScarf #PomPomxHobbiiGarland


3. Undulate - Rillestrikket Vifteskjerf

Dette skjerfet er den perfekte blandingen av tekstur og stil—ideelt for et behagelig, men elegant utseende. 🧣

Undulate strikkes fra ende til ende, hver vifte er vakkert formet med vendepinner. Den beste delen? Det er helt vendbart, så det er ingen rett- eller vrangside! 💫 

Last ned oppskriften gratis her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Mary Beth Kelso.

Garn: Garland.



#SoftFocusHat #PomPomxHobbiiGarland


4. Soft Focus Hat - Teksturert Lue

Behøver du en perfekt høst-lue? Du trenger ikke å lete lenger! 🍂

Soft Focus Lue er en komfortabel og stilfull lue som er akkurat det du trenger for å holde deg varm og trendy på denne årstiden. 🧢✨ Den er strikket rundt i omganger og har det vakre halvpatentmønsteret, vekslende mellom to farger av Garland for et rikt og teksturert uttrykk.

Denne luen er ideell for skarpe høstdager! Last ned oppskriften gratis her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Holly Townsend.

Garn: Garland.



#PressedFlowersKerchief #PomPomxHobbiiGarland 


5. Pressed Flowers Kerchief - Mosaikk Bandana

Ikke klar for å gi slipp på sommeren? 🌼 Pressed Flowers Kerchief er det perfekte tilbehøret for å holde de solfylte vibbene i live!

Dette mosaikk-tørkleet er strikket fra side til side, med økninger på annenhver rad over den første halvdelen og intagninger på den andre. Det heldekkende mosaikkmønsteret, fremhevet av en vakker motivkant, gjør tlrkleet til et fantastisk plagg som er like allsidig som det er stilig.

Last ned oppskriften gratis her!

Vil du få mest mulig ut av garnet ditt? Du kan enkelt tilpasse størrelsen ved å gjøre flere eller færre repetisjoner. Bare vei garnet i hovedfargen før du begynner, og gjenta økningene til nesten halvparten av garnet er brukt—du vil bruke cirka 10% mindre av kontrastfargen.


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Amy Christoffers.

Garn: Garland.



#MuseShawl #PomPomxHobbiiGarland


6. Muse Shawl - Teksturert Trekantsjal

Wow! Har du sett dette bedårende sjalet? 😍 Muse Sjalet er et fantastisk trekantsjal som garantert vil vekke oppmerksomhet.

Det strikkes ovenfra og ned og har grasiøse økninger på hver rettsiderad, noe som danner en flytende og elegant form. Det begynner med en rille-flik og viser intrikate søyler med wishbone-fletter og nupper, alt omkranset av riller langs de øvre kantene. Nederkanten er avsluttet med et snev av vridd ribb.

Altså, se på nivået på detaljene! Last ned oppskriften gratis her.


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Agata Mackiewicz.

Garn: Garland.



#JacarandaPullover #PomPomxHobbiiGarland


7. Jacaranda - Raglangenser

Enkel, men likevel detaljert—dette er Jacaranda Genseren. Dette sømløse, ovenfra-og-ned designet er en perfekt blanding av komfort og stil. Den er uanstrengt chic med en turtleneck i ribb og klassiske raglanlinjer. Ermene, strikket i et “broken rib” mønster, tilfører subtil tekstur, mens tyske vendepinner former halsen for en feilfri passform.

Klar til å komme igang? Last ned oppskriften gratis her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Maria Gomes.

Garn: Garland.



#HiedraShawl #PomPomxHobbiiGarland


8. Hiedra Shawl - Sjal med Bladmotiv

Hiedra Sjalet får deg til å tenke på en fredelig tur over et jorde, med det delikate blad- og flettemønsteret som bringer naturens skjønnhet til pinnene dine. 🌿 Hiedra Sjal strikkes frem og tilbake, du starter ved den ene spissen og øker på hver rettsiderad til midten, og tar så elegant inn til den andre spissen.

Resultatet er et råflott, symmetrisk design. Last ned oppskriften gratis her.


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Esti Juango.

Garn: Garland.



#ForetokenKerchief #PomPomxHobbiiGarland


9. Foretoken - Teksturert Tørkle

Se på dette søte tørkleet! 🌺 Små knuter skaper dets karakteristiske tekstur, mens I-cord-kanter gir en polert finish.

Plagget strikkes sidelengs i et lettfulgt mønster, med justérbar lengde som avhenger av hvor mange repetisjoner du strikker i midtdelen, slik at du kan skreddersy det etter dine egne preferanser. Last ned den gratis oppskriften her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: 2WorldsTog.

Garn: Garland.



#AntanillaCardigan #PomPomxHobbiiGarland


10. Antanilla - Cardigan med Hullmønster

Antanilla Cardiganen er et delikat plsgg med hullmønster som utstråler eleganse og raffinement. 🌸 Perfekt for å ha over favorittantrekkene dine!

Den påbegynnes bak i nakken, økes til full bredde, deretter plukkes det opp masker for forstykkene. Bolen strikkes sømløst i ett stykke før det plukkes opp masker for ermer, som så strikkes rundt i omganger. En i-cord-avfelling fullfører knappebåndet, og valgfrie bobler gir et lekent preg.

Er du også forelsket i dette plagget? Få den gratis oppskriften her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Esti Juango.

Garn: Garland.



#AmeliaVest #PomPomxHobbiiGarland


11. Amelia - Vest i fargemønster

Lek deg med favorittfargene dine—vi kan tenke ut så mange vakre kombinasjoner for denne! 🌈 Amelia Vesten er strikket frem og tilbake nedenfra og opp, du strikker først bolen, deretter deles den ved armhulene for forming. Etter å ha sydd sammen skuldrene, plukker du opp masker for ribben ved ermehullene og en knappebånd.

Last ned oppskriften gratis her!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Sophie Heathscott.

Garn: Garland.



#AdornedPullover #PomPomxHobbiiGarland


12. Adorned Pullover - Genser med rillestrikket bærestykke

Enkel, men likevel så elegant... ✨ Adorned Genseren er et tidløst plagg strikket ovenfra og ned, rundt i omganger, alt i ett stykke. Du begynner ved halsen, bærestykket formes med økninger til øvre del av bolen er ferdig. Deretter deles bærestykket i nedre bol og ermer, hver del strikkes separat og rundt i omganger.

Er dette genseren for deg? Last ned oppskriften gratis!


Type: Strikkeoppskrift.

Design: Astrid Agustsson.

Garn: Garland.



#HeartofGoldWrap #PomPomxHobbiiGarland


13. Heart of Gold - Teksturert Trekantsjal

Pakk deg inn i dette fantastiske Heart of Gold sjalet.. 🌾 Laget med en tydelig definert rettside og vrangside, samt med heklede fletter og et modifiert relieffmønster for å skape en unik hvete-tekstur. 

Få den gratis hekleoppskriften her!


Type: Hekleoppskrift.

Design: Roseanna Murray.

Garn: Garland.



#CalendulaShawl #PomPomxHobbiiGarland


14. Calendula Shawl - Sjal med Bobler og Frynser

Skill deg ut i mengden med Calendula Sjalet! 🌟 Dette blendende sjalet hekles fra side til side i ett stykke, med spisse girlandere spiky og kontrasterende puffmasker, og avsluttes med tjafser. Det er vendbart og tilbyr to unike uttrykk i ett.

Kan du ikke vente med å komme i gang? Last ned den gratis hekleoppskriften her!


Type: Hekleoppskrift.

Design: Alicia Arroyo Blanco.

Garn: Garland.


Viktig Merknad om Oppskriftene

Dette bør du være oppmerksom på om oppskriftene i Pom Pom x Hobbii Høst 2024 kolleksjonen:

Størrelser: Størrelsene på plaggene i denne kolleksjonen er unike og ikke typiske størrelser. I stedet finner du størrelser merket fra 1 til 10. For å finne perfekt passform, mål deg selv og sammenlign målene dine med brystomkretsen i aktuell oppskrift.


Vil du vite mer om Pom Pom?

Møt Meghan og Lydia bak virksomheten HER




Få Favorittoppskriftene Dine Her

Alle oppskriftene fra Pom Pom x Hobbii Høst 2024 kolleksjonen kan lastes ned GRATIS. Få dine favoritter her:


Pom Pom x Hobbii Høst 2024 Kolleksjon ➜