Skrevet av Madeline fra @ofbooksandhooks

Det kommer et tidspunkt i enhver håndarbeiders liv der vi blir nødt til å innse det: denne tilfeldige håndvesken fungerer bare ikke til garnet mitt.

Noen mennesker tror kanskje at en veske som er laget spesielt for å oppbevare kreative prosjekter er en unødvendig luksus… men de har tydeligvis aldri hatt den raserifremkallende opplevelsen å oppdage at garnet har filtret seg sammen i et halvferdig prosjekt, noe som på mystisk vis har skjedd i løpet av de fem minuttene det tok deg å gå fra bilen til inngangsdøren.

Men jeg forstår deg. Og derfor har jeg arbeidet hardt sammen med Hobbii for å skrive den ultimate guiden til prosjektvesker, sånn at du kan finne ut av hvilken som passer best til akkurat dine behov.


Skulderveske til garn

De viktigste fordelene:

 • Skulderstropper og håndtak av skinn
 • Flott lerretsstruktur
 • Massevis av innvendige rom til å forhindre at tingene filtrer seg sammen
 • Utvendige lommer med lett adgang
 • Dyp nok til å romme både laptop, oppskriftsholdere og mye mer!


Denne vesken får folk til å stoppe opp. Den er av lekker kvalitet og fargen er nydelig (terrakotta). Alt ved denne garnvesken skriker luksus.

Etter min mening er en av de beste tingene ved denne vesken at den har plass til laptopen min. Laptopen min får nesten aldri plass i vesker fordi den er 15” - men ved et nylig kafébesøk kunne jeg pakke ned både laptopen, en notisbok, heklenåler, kulepenner, 2 garnprosjekter, oppladeren min, høretelefonene og lommeboken. Takket være den gode innvendige strukturen var det ikke noe som var blitt sammenfiltret.

Skulderstroppen på tvers av kroppen gir den også en virkelig behagelig passform. Jeg bor i en by og går konstant (kjører ikke), så hvis jeg bærer på en veske skal den være behagelig og hjelpe til med å fordele vekten. Denne lever virkelig opp til kravet!Den ultimate garnvesken

De viktigste fordelene:

 • Stor kapasitet, ideell til reiser
 • Flere innstillinger for stroppen, både kort og lang
 • Lekkert innrettet


Hvis du leter etter en mellomting mellom en garnbøtte og en duffle bag er du på rett spor. I det øyeblikket jeg mottok denne vesken snudde jeg meg til partneren min og sa “dette er den PERFEKTE helge-prosjektvesken.”

Hvorfor? Fordi enhver håndarbeidsnørd vet hvor vanskelig det er å begrense seg til et prosjekt, og enhver bokorm vet at det er umulig å ta med seg kun en bok. Selv når du vet at det er fysisk umulig å avslutte mer enn en i løpet av en helg.

Denne vesken er fantastisk rommelig og utmerker seg ved å ikke bare kunne få plass til garnprosjektene dine, men også alt annet du måtte ha bruk for til en dag ute eller til en helgetur. Pakk noen drinker ned i den og ta den med på stranden. Du kan takke meg senere.Garnryggsekken

De viktigste fordelene:

 • Oppbevaring av laptop
 • Fremragende indre lommer til å holde orden på tingene
 • Elegant design til profesjonelt eller avslappet bruk
 • Innretning i kvalitetslerret


Jeg bruker allerede denne vesken hver dag. Den passer perfekt til laptopen min og har massevis av plass til prosjektene mine, bøker, kulepenner, heklenåler og alt det andre jeg trenger (f.eks. håndsprit, i disse dager). På tross av hvor mye jeg kan fylle i denne ryggsekken er den virkelig slank og elegant, og ser overhode ikke klønete ut.

Dessuten er den utrolig holdbar, så jeg trenger ikke bekymre meg for hvorvidt de tingene jeg har i den er for tunge, noe jeg ville gjøre med en billigere veske.

Og sist men ikke minst er en av mine yndlingssider ved denne ryggsekken at den har gode innerlommer, samtidig som den har et enkelt og elegant ytre. Jeg kan ta den med på jobb, til en helgepicnic eller bare på handletur.Organizer Bag - XL

De viktigste fordelene:

 • Ikke for stor, ikke for liten
 • Perfekt til å oppbevare tilbehør som målere eller andre ting som trenger et sted å være
 • Myk skinnfinish


Ikke la deg lure av denne veskens enkelhet. Størrelsen er den perfekte mellomtingen mellom en hel prosjektveske og en liten veske av pennal-typen.

Det gode ved denne vesken er at den er stor nok til å faktisk kunne romme noe av det større tilbehøret som vi trenger å ta med oss. Jeg kan få plass til alle heklenålene mine, pinnemåleren, målebåndene, omganstellerne, saksene og mye mer. Og det er fremdeles massevis av plass igjen.

Det er en flott veske hvis du trenger noe som kan holde styr på alle håndarbeidsgreiene dine samtidig som du bruker en vanlig hverdagsveske til resten.Projektvesken til garn

De viktigste fordelene:

 • Lett og holdbar
 • Store ytre lommer som er spesielt gode for strikkere
 • Åpning i toppen med mulighet for å lukke den med glidelås
 • Lang stropp over skulderen


Dette er den perfekte basismodellen hvis du leter etter din første prosjektveske. Den er holdbar, har haugevis av lommer (de utvendige lommene er ideelle til strikkepinner) og den er ikke for prangende.

Jeg elsker denne vesken i mørkeblått, fordi jeg ikke trenger å bekymre meg så mye for å sette den på gresset når jeg er i parken, eller å slenge den inn i bilen. De mange stroppene gjør det lett å kaste den over skulderen og dra av sted, eller trekke den rundt på gulvet.

Denne vesken er perfekt til enhver som har bruk for det maksimale antall lommer for å føle seg lykkelig og organisert. Det finnes en plass for alt i denne vesken. Sørg for å utnytte hver eneste lomme!Uansett hvilken veske du velger vil du garantert glede deg over å ha en perfekt ledsager til prosjektene dine. Det er ikke noe som er bedre enn å ha en spesiell veske eller ryggsekk som er designet med dine håndarbeidsrelaterte behov i tankene. Og disse veskene kan stå inne for alt sammen!

Fortell oss hvilken veske du velger!

Madeline fra @ofbooksandhooks er en kreativ håndarbeider som elsker å forene sine to lidenskaper: hekling og bøker! Du kan se de nyeste arbeidene hennes på instagram og finne gratis oppskrifter på hjemmesiden hennes.

 

SPAR 33%