Jeg har virkelig gledet meg til å dele denne nyheten med dere ❤️

I samarbeid med Sys Fredens har vi utarbeidet 2 forskjellige oppskrifter på de mest fantastiske tovede tøfler/hjemmesko. De er utvilsomt noe av det beste jeg noensinne har hatt på føttene, og jeg kunne lett ha bodd i dem 😍

Vi har laget oppskrifter på tøflene til både strikking og hekling, og begge oppskriftene kommer i størrelse 35-45. Oppskriftene er selvfølgelig helt GRATIS 😍

Til tøflene har vi brukt det deilige Woolpower-garnet fra Happy Sheep som finnes både i ensfarget og i noen helt fantastiske printversioner.

Finn favorittfargen din i Woolpower HER

Tovede tøfler - Strikket

De strikkede tøflene blir strikket i rettstrikk på parpinner str. 7. Tøflene under er strikket i Woolpowers print versjon i farge 104 som er en flott sammensetning av varm grå, gråbrun og sjokoladebrun.
Det går mellom 2 og 3 nøster woolpower pr. par, noe som selvfølgelig avhenger av hvilken størrelse du strikker dem i.

Gå til oppskriften på tovede tøfler - strikket HER

Tovede tøfler - Heklet

De heklede tøflene er heklet på nål 7, og her kan jeg varmt anbefale den ergonomiske heklenålen fra Prym. Den ligger utrolig godt i hendene og er virkelig god til litt tykkere garn og ullgarn da det glir mye lettere på nålen. Du kan finne heklenålen HER.
Det går mellom 2 og 3 nøster Woolpower pr. par, noe som selvfølgelig avhenger av hvilken størrelse du hekler.

Tøflene under er heklet i woolpower farge 03 - koksgrå

Gå til oppskriften på tovede tøfler - heklet HER


Toving:

Tøflene toves i vaskemaskinen ved 40 grader og du kan evt. legge en ball eller et håndkle inn i maskinen sammen med dem. Du kan fint bruke såpe som normalt.

Hvis de ikke har blitt tovet nok etter første omgang kan du gi dem en runde til på 40 grader. Disse har fått 2 x 40 grader i vaskemaskinen. Tøflene blir deretter formet/utvidet med selve foten eller med papir mens de er våte for så å bli tørket i fasong.

NB Grad av toving varierer fra maskin til maskin.


Det var alt fra meg i dag. Jeg ønsker dere god fornøyelse med de tovede tøflene og håper dere kommer til å elske dem like mye som jeg gjør ❤️

Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig alltid velkommen til å skrive til meg på [email protected]


Kjærlige hilsener
Tine, HobbiiDesign